Aanbiedingen 2023

Aanbieding 1: individuele aanbieding

6x 25 minuten les en 1x 9 holes course management € 249,-

De eerste aanbieding is op individuele basis. Gedurende 3 maanden januari, februari en maart wordt er om de week een half uur les ingepland wat neerkomt op 6 lessen van 25 minuten. Het grote voordeel is dat er ruimte is om tussen de trainingen door zelf te oefenen en je dus de tijd hebt om de besproken punten eigen te maken. Het thema wordt in overleg met de professional besproken.

We sluiten de 6 lessen af met een course management van 9-holes.

Aanbieding 2: groepsaanbieding (3 tot 4 personen)

6x 25 minuten individueel, 4 groepslessen van 90 minuten en 1x 9-holes course management met de groep voor 3 personen € 325 pp en voor 4 personen € 279,- pp

Deze tweede aanbieding is een combi aanbieding tussen groepstrainingen en trainingen op individuele basis. Het trainen in een groep heeft meerdere voordelen, denk aan: samenhorigheid, op sociaal vlak elkaar beter leren kennen en een stukje onderlinge competitie op een gezellige manier. Deze trainingen duren dan ook wat langer en worden zo ingedeeld dat er 45 minuten gewerkt wordt aan een thema en ongeveer 45 minuten aan het wedstrijd element.

De combi met individuele training doen we bewust om specifiek dat aan te pakken waar we met de groepstraining niet aan toekomen.

Planning:

We streven er na om een strakke planning te maken zodat iedereen:

Goed Voorbereid aan het seizoen 2023 kan beginnen!

Inschrijven voor deze aanbieding kan via: bob@looijmansgolfteaching.nl

Heeft u vragen kunt u contact opnemen met Bob Looijmans: 06-24806458 of Erik van Wel: 06-24284268