Fysiek het jaar door met golf en TPI

titleist

Het is voor golfen belangrijk dat het lichaam fit genoeg is en blijft. Looijmans golf teaching werkt daarom samen met Fysio- en Manuele Therapie Verloop (www.golffysio.nl) en Hellings Fysiotherapie (www.hellingsfysiotherapie.nl).
Paulette Verloop en Thijs van Bree, beiden fysiotherapeut en manueel therapeut, zijn gespecialiseerd in de fysieke begeleiding van golfers. Zij hebben een belangrijk deel van hun golfopleiding genoten bij het prestigieuze Titleist Performance Institute (TPI) in Amerika.
Antal Hellings is geschoold in orthopedische revalidatie van schouder, knie en heup, medicall taping en kinetic(flywheel) revalidatie. Momenteel is hij zich aan het specialiseren in manuele therapie volgens het Mulligan Concept.

De combinatie van een golfprofessional en een golffysiotherapeut is ideaal. Looijmans Golf Teaching geeft aan hoe de leerling zijn techniek kan verbeteren en Fysio Verloop en Hellings Fysiotherapie zorgen ervoor dat het lichaam de bewegingen zonder pijn en gecontroleerd kan uitvoeren om tot maximaal resultaat te komen.

In samenwerking met Fysio Verloop en Hellings Fysiotherapie bieden wij de mogelijkheid van een gezamenlijke intake van golfprofessional en golffysiotherapeut.

Dit pakket is uitermate geschikt voor mensen met pijnklachten tijdens en na het golfen, maar ook voor mensen die gestructureerd willen werken aan het verbeteren van de golfswing en voor golfers die hun handicap willen verlagen. Tijdens deze intake wordt onder andere uw golfswing uitgebreid geanalyseerd op basis van de methode van TPI. Mogelijke fysieke beperkingen of problemen worden besproken. Deze intake wordt aangeboden in combinatie met 4 golflessen van 55 minuten.


verloop

 

 

 

 


Kosten
TPI-diagnose door Looijmans en Verloop Fysiotherapie of Hellings Fysiotherapie en 4x 55 minuten golfles € 300,00 p.p.

 

  Ik heb interesse in het pakket:

  Aanhef

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Woonplaats

  Leeftijd

  [recaptcha]