Boek een les

Paul
Paul Looijmans

e: paul@looijmansgolfteaching.nl
t: 0624862890

Paul Looijmans (1974) is vanaf zijn 24e golfprofessional en al 12 jaar werkzaam op Best Golf. 

‘Sport is mijn grote passie. Al vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in voetbal, skiën en hardlopen. De passie voor golf is ontstaan tijdens mijn beroepsopleiding aan het CIOS (sportopleiding, tegenwoordig MDGO – Sport en Beweging). Ik koos golf als extra vak, behaalde mijn GVB en sindsdien ben ik er dagelijks mee bezig. Golf is een fascinerende  combinatie van beweging- en denksport.

Na de 4-jarige golfopleiding aan de Sport Hogeschool Tilburg heb ik mijn A en B status behaald. De A opleiding is gericht op management en de B opleiding is meer toegespitst op leren lesgeven.

Vanaf 1998 ben ik volledig werkzaam in de golfsport. De eerste 1,5 jaar werkte ik als pro op golfbaan De Lingewaelsche waar ik me voornamelijk bezighield met golflessen en clinics. Sinds 2002 ben ik headpro op Best Golf. De afgelopen 12 jaar heb ik mezelf vooral ontwikkeld op het gebied van lesgeven. Jaarlijks bezoek ik de Mike Bender Golf Academy om mijn techniek en teaching vaardigheden te verbeteren. Mike Bender behoort tot de absolute Top-5 van Amerikaanse golfleraren. Hij is ondermeer coach van professionele golfspelers als Zach Jonhson en Jonathan Byrd.

Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van lesgeven. Van clinics voor beginners tot het coachen van veelbelovende talenten en professionele topspelers. Ik ben een van de weinige pro’s in Nederland die kan bogen op het begeleiden van een golfspeler van het allereerste begin tot deelname aan de European Tour voor professionals.

Twee jaar geleden heb ik samen met mijn broer Bob Looijmans Golf Teaching opgericht. Binnen onze golfschool ben ik als Director of Instruction verantwoordelijk voor het lesplan en alle instructies.

Bob
Bob Looijmans

e: bob@looijmansgolfteaching.nl
t: 0624806458

Bob Looijmans (1974) is vanaf zijn 24e golfprofessional en al 14 jaar werkzaam in de golfsport. Samen met zijn vrouw en hun drie kinderen woont hij in Best.

‘Sport staat al van kleins af aan op nummer één bij mij. De laatste 20 jaar staat de golfsport bovenaan. In mijn jeugd was ik vooral  geïnteresseerd in voetbal, tennis en skiën. Pas tijdens mijn sportopleiding aan het CIOS (tegenwoordig MDGO – Sport en Bewegen) maakte ik kennis met de golfsport. Daar heb ik nooit spijt van gehad. Golf is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Het is een uitdagende sport die me blijft boeien door de combinatie van techniek en tactiek.

Na de CIOS heb ik de 4-jarige opleiding voor golfpro aan de Sport Hogeschool Tilburg afgerond met A- en B-status gehaald. De A-status is op management gericht en de B-status op het leren lesgeven.

Sinds 2000 ben ik fulltime werkzaam in de golfsport. De eerste vier jaar heb ik lesgegeven op Golfclub De Dorpswaard in Kerkdriel. Mijn werk bestond voornamelijk uit lesgeven, het organiseren en begeleiden van golfclinics en het opleiden van startende en jonge golfers. Sinds 2004 ben ik headpro op De Dorpswaard en daarmee tevens verantwoordelijk voor alle golftechnische zaken.

Daarnaast ben ik headpro op Best Golf. Binnen onze eigen golfschool houd ik me voornamelijk bezig met het opleiden en begeleiden van startende en gevorderde golfspelers. In het bijzonder met de begeleiding van talentvolle jeugdspelers.

Als het even kan dan vlieg ik eens per jaar naar Florida om mijn kennis en kunde op te vijzelen aan de Mike Bender Golf Academy. Bender staat op nummer 4 in de Golf Digest’s Top 50 in Amerika. Tijdens een intensieve en complete trainingsessie doe ik enorm veel ervaring en nieuwe inspiratie op waarmee mijn leerlingen hun voordeel doen.

Erik
Erik van Wel

e: info@looijmansgolfteaching.nl
t: 0624284268

Mijn naam is Erik van Wel, ik ben 51 jaar en woon in Oisterwijk met mijn vrouw Esther en onze twee kinderen, Wietske en Ties.

Begin jaren negentig ben ik via mijn sportopleiding voor het eerst met de golfsport in aanraking gekomen, waarna ik snel door het virus gepakt ben. Na enkele jaren training heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. En daar heb ik nog steeds geen spijt van!

In 1996 ben ik begonnen als PGA golfprofessional bij Prise d’eau in Tilburg. Na een jaar bij Golfcentrum Best ben ik in Nuenen terecht gekomen, bij golfclub de Gulbergen. Daar heb ik 7,5 jaar gewerkt. Na deels in Tilburg en Best Golf te hebben gewerkt ben ik al weer een tijdje fulltime op Best Golf te vinden.

Mijn uitdaging is om ieders potentieel te helpen benutten. Op Best Golf heb ik daar een prima werkplek voor gevonden. Hopelijk kunt u mij daar ook vinden.

Ik zie ernaar uit om met u kennis te maken!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen over ons aanbod of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.