Business Network Golfclinic

5 uur inclusief 9-holes golfen op wedstrijdbaan

Misschien speelt u met de gedachte om een golfactiviteit te organiseren voor uw relaties en/of prospects.
Maar u bent er zich van bewust dat de tijdsdruk tegenwoordig groot is. Een hele werkdag vrijmaken voor een netwerkbijeenkomst stuit bij uw gasten vaak op praktische bezwaren.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een aangenaam en efficiënt programma van 5 uur ontwikkeld. ’s Middags van 13.30 tot 18.30 uur of in de namiddag/vooravond van 16.00 tot 21.00 uur.

Op basis van uw gastenlijstje stellen wij op maat een programma samen. Aspirant golfers? Gevorderde golfers? 50/50? Daar heeft u geen omkijken naar.

De prijs van het basisarrangement bedraagt € 83,50 per persoon op basis van minimaal 10 personen. Dat is € 16,70 all-in per uur per deelnemer voor een businessclass relatiearrangement in een stijlvolle omgeving. Het arrangement is naar wens uit te breiden met lunch, borrelhappen of diner in brasserie│restaurant Dimples.

Business Network Golfclinic sluit naadloos aan op de behoefte van de zakelijke markt. Binnen een tijdsbestek van 5 uur kunnen uw gasten op een ontspannen manier kennismaken met de belangrijkste golfaspecten of inzoomen op een bepaalde techniek. Het programma wordt bepaald door de golfvaardigheid van uw gasten. Uiteraard is er alle tijd en gelegenheid om contacten aan te halen en/of relaties beter te leren kennen.

Golf is dé sociale sport bij uitstek. Lekker buiten, individueel aan de slag, samen spelen en napraten. De prettige omgeving van Best Golf en het fraaie clubhuis met wifi en panoramaterras voegen extra dimensies toe aan het wellness gevoel van uw gasten. De gemakkelijke en snelle bereikbaarheid van Best Golf via de A2, A50 en A58 is eveneens een pluspunt.   

Programma

Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren zal Looijmans | golf teaching een voorstel op maat maken. In de bijlage treft u een overzicht aan van de mogelijkheden voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Wij passen de clinic aan op de vaardigheden van uw gasten. Beginners, gevorderd, 50/50? Geen probleem. Wij leveren maatwerk. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden treft u hier een voorbeeld aan van een uitgewerkt programma.

Meeting room

Desgewenst is het mogelijk om voor of na de Business Master Clinic een meeting room voor u te reserveren op Best Golf. Zo kunt u een presentatie, of brainstormsessie beginnen of afsluiten met een rondje op de golfbaan.

Meer informatie

Voor extra informatie over deze Business Master Clinic kunt u contact opnemen met Bob Looijmans (06-24806458), Paul Looijmans (06-24862890) en Erik van Wel (06-24284268) of een e-mail sturen naar info@looijmansgolfteaching.nl.