Business

Business Network Golfclinic

5 uur inclusief 9-holes golfen op wedstrijdbaan

Misschien speelt u met de gedachte om een golfactiviteit te organiseren voor uw relaties en/of prospects. Maar u bent er zich van bewust dat de tijdsdruk tegenwoordig groot is. Een hele werkdag vrijmaken voor een netwerkbijeenkomst stuit bij uw gasten vaak op praktische bezwaren.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een aangenaam, sportief en efficiënt programma van 5 uur ontwikkeld. ’s Middags van 13.30 tot 18.30 uur of in de namiddag/vooravond van 16.00 tot 21.00 uur. Uiteraard is er alle tijd en gelegenheid om contacten aan te halen en/of relaties beter te leren kennen.

De prijs van het basisarrangement bedraagt € 83,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Dat is € 16,70 all-in per uur/per deelnemer voor een businessclass relatiearrangement in een stijlvolle omgeving. Het arrangement is naar wens uit te breiden met lunch, borrelhappen of diner in brasserie│restaurant Dimples.

Klik hier voor de volledige informatie

Terug naar boven

Golfbaanpermissie in 1 dag

Golf is een prachtige sport, geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Net zoals je pas echt leert autorijden na het behalen van je rijbewijs, zo leer je pas echt golfen op de golfbaan na het behalen de baanpermissie.

Maak op Best Golf op een plezierige manier kennis met de golfsport. Centraal staan de basisbeginselen: golftechnieken en etiquette. Deze cursus wordt gegeven in groepen van 4-8 personen persoonlijke aandacht gegarandeerd is.

We beginnen met de fysiek voorbereiding voor een oefensessie of golfronde. De dag wordt besteed aan de basistechnieken van put, chip, pitch en swing en het toepassen hiervan.

Aan het einde van de cursusdag wacht de beloning: de golfbaanpermissie behaald waarmee op 180 golfbanen gespeeld mag worden. en bent u in staat om verdere golfervaring op te doen.

De dag wordt gestart met een kopje koffie/thee met gebak en onderbroken door een verzorgde lunch in brasserie│restaurant Dimples in het riante clubhuis van Best Golf.

Tijdsduur:            10.00 – 18.00 uur

Kosten:                 vanaf € 200,- per persoon

Klik hier voor de volledige informatie