De Pro’s

Paul en Bob Looijmans

De tweelingbroers Paul en Bob zijn de oprichters van Looijmans Golf Teaching. Beide broers zijn van jongs af aan actief met voetbal, tennis, hardlopen en skiën. De passie voor golf is pas ontstaan tijdens hun CIOS-opleiding (tegenwoordig MDGO – Sport en Beweging). Sindsdien zijn ze bijna dagelijks met golf bezig. Na de 4-jarige golfopleiding aan de Sport Hogeschool Tilburg zijn ze opgeleid tot PGA Holland B-professional. Vanaf 1998 zijn ze allebei actie als golfprofessional. Sinds 2002 zijn ze als golfprofessionals verbonden aan Best Golf.

 


 

Foto Paul voor social mediaPaul Looijmans, Headprofessional op Best Golf.

"Mijn specialiteit is het coachen en ontwikkelen van talenten. Van jeugdgolfers tot European Tour-spelers. Ik ben een van de weinige pro’s in Nederland die kan bogen op het begeleiden van een golfspeler van het allereerste begin tot deelname aan de European Tour voor professionals. Spelplezier staat hoog in mijn vaandel. De eerste goede swing van een beginner geeft me net zo’n kick als het coachen van topspelers. Het gaat om groei en ontwikkeling. Techniek en baanmanagement."

e: paul@looijmansgolfteaching.nl
t: 0624862890

 


Bob Looijmans, Golfprofessional op Best Golf.

“Binnen onze eigen golfschool op Best Golf houd ik me voornamelijk bezig met het opleiden en begeleiden van startende en gevorderde golfspelers. In het bijzonder met de begeleiding van talentvolle jeugdspelers. Daarnaast organiseren we veel clinics. Zowel voor serieuze golfers die een bepaalde techniek willen perfectioneren als voor vriendengroepjes en zakenmensen die in ontspannen sfeer willen kennismaken met een boeiende outdoor sport. ” 

e: bob@looijmansgolfteaching.nl
t: 0624806458

 


Erik van Wel, Golfprofessional op Best Golf.

“In de afgelopen 20 jaar heb ik als golfprofessional op diverse golfbanen in Noord-Brabant gewerkt, waarvan de laatste jaren op Best Golf. Mijn uitdaging is om het potentieel van golfers maximaal te benutten. Van jong tot oud en van recreatief tot competitief. Op Best Golf krijg ik daar volop gelegenheid voor. Door de samenwerking met Paul en Bob Looijmans blijf ik alert op nieuwe ontwikkelingen. We houden elkaar scherp.”

e: info@looijmansgolfteaching.nl
t: 0624284268

 

Nascholing bij Mike Bender Golf Academy

bender

Regelmatig gaan de golfprofessionals van Looijmans naar de Mike Bender Golf Academy in Florida om hun techniek en vaardigheden als coach te verbeteren. Mike Bender behoort tot de absolute Top-5 van Amerikaanse golfleraren. Hij is onder meer coach van professionele golfspelers als Zach Jonhson en Jonathan Byrd. Tijdens een intensieve en complete trainingsessie doen Paul en Bob enorm veel ervaring en nieuwe inspiratie op waarvan hun leerlingen na terugkomst direct kunnen profiteren. Klik hier voor meer informatie.

9-stappenplan

Wij hanteren de lesopbouw van het 9-stappenplan dat ontwikkeld is onder auspiciën van de NGF (Nederlandse Golf Federatie). Leden van de NGF en golfleerlingen hebben toegang tot De Golf Academie de online e-learning module met golfregels, tips & tricks.

DGA is een initiatief van