Optimaliseren chip / pitch & omgaan met bunkerslagen

Optimaliseren chip / pitch

Iedere afstand vraagt om een andere slag, zo ook bij een chip of pitch. Ook het onder controle houden van de bal met de juiste snelheid speelt hierbij een grote rol.

Alle technieken bij chip en pitch komen aan bod in dit pakket. Tijdens 5 lessen wordt met behulp van videoanalyse de grip, houding en slag onder de loep genomen, waarin duidelijk het verschil tussen chip en pitch wordt uitgelegd. Het controleren van de afstand en welke wedge wanneer te gebruiken, komt aan bod. We oefenen op balvluchten; hoog, laag en spin controle. Door te testen en te spelen verbeteren we uw chip en pitch.

Omgaan met bunkerslagen

De meeste golfers liggen niet graag in de bunker en hebben moeite met bunkerslagen. In de bunker moet men namelijk een andere golfswing maken dan bij een natuurlijke golfswing. Daarnaast wordt de bunker nog te vaak als een hindernis gezien, in plaats van een uitdaging.

Met dit lespakket werken we aan het verbeteren van uw bunkerslag. Tijdens deze 5 lessen worden met behulp van videoanalyse de grip, houding en bunkerslag nauwkeurig bekeken. Aan bod komt het verschil tussen de fairway en greenside bunkerslag. Er is aandacht voor het analyseren en controleren van de afstand en balvlucht vanuit de bunker. Door te testen, oefenen en spelen worden bunkerslagen steeds makkelijker en leuker om te spelen.

Het tarief voor dit pakket bedraagt € 275,-. Dit pakket is af te nemen met 1 tot 4 personen in de periode 1 november t/m 1 april.

  Ik heb interesse in het pakket:

  Aanhef

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Woonplaats

  Leeftijd

  [recaptcha]