Stap 1: Starterspakket

Leren golfen op eenvoudige en leuke manier. Onder vakkundige begeleiding van de golfprofessionals behaalt u zonder problemen uw baanpermissie. De golflessen worden gegeven in groepen vanaf 4 personen. Hierdoor kunnen we persoonlijke begeleiding garanderen en de kwaliteit van de golfcursus hoog houden. Daarnaast leert u snel medegolfers kennen tijdens de groepsgolflessen en vormt gezelligheid een belangrijk onderdeel van de golfcursus. Tijdens gezellige golfwedstrijden kunt u uw vaardigheden in de praktijk brengen. Deze golfwedstrijden worden door Best Golf regelmatig georganiseerd.

Deze complete golfcursus kost € 395,00 p.p. (4 t/m 8 pers.) of € 469,00 p.p. (1 t/m 3 pers.) en bestaat uit:

 • 12 uur les o.b.v. een PGA-Golfprofessional
 • 3 maanden onbeperkt oefenen op de Driving Range en de par-3 golfbaan
 • Ballensleutel inclusief voor € 6,- aan credits
 • Handicapregistratie bij Best Golf – NGF-registratie welke jaarlijks terugkeert. Het geeft toestemming om op de grote baan van Best Golf te spelen en op andere golfbanen die baanpermissie accepteren
 • NGF-regelexamen – t.w.v. €20,00. Na het bereiken van het NGF Baanpermissie is het zaak om je handicap te gaan behalen. Na het goed volbrengen van het NGF Regelexamen, gaat u automatisch naar het HANDICAP (HCP)-niveau van 56. Vervolgens toont u met 9-holes ronde golf aan dat u het HCP-niveau 54 onder de knie heeft, gecontroleerd door een golfprofessional of een ervaren golfer die met u meeloopt. Het HCP-54 bewijs (voorheen GVB) geeft toegang tot de meeste golfbanen in Nederland.
 • 2 x 4-holes baanles (ongeveer 1 uur)

 

Met het starterspakket behaalt u gegarandeerd NGF Baanpermissie.

Indien u interesse heeft in een eigen golfset, kunt u hiervoor informatie opvragen bij de golfprofessionals van Looijmans Golfteaching. Starterssets vanaf € 199,00.

  Ik heb interesse in het startpakket

  Aanhef*

  Je naam*

  Je e-mail*

  Telefoonnummer*

  Woonplaats*

  Leeftijd*

  [recaptcha]

  * Verplicht