Pakketten

Baanpermissie cursus

Golfen wordt steeds leuker!
Een examen is niet meer nodig! Door middel van de eenvoudige stappen van het Golfpaspoort leert u alles over golftechniek, omgangsvormen (etiquette) en de cultuur van de golfsport. De beginnerscursus bestaat uit 6 lessen om u de basis van golfvaardigheid bij te brengen.

Lees verder

Fysiek het jaar 2016 door

met golf en TPI
Hopelijk wordt 2016 een fantastisch golfjaar met veel hoogtepunten. Belangrijk is wel dat het lichaam hiervoor fit genoeg is en blijft. Looijmans golf teaching heeft daarom de samenwerking gezocht met Fysio- en Manuele Therapie Verloop. Paulette Verloop en Thijs van Bree

Lees verder

De weg naar handicap 54

Golfen wordt steeds uitdagender!
De grootste prikkel die van golf uitgaat is het jezelf willen verbeteren. In de golfsport gaat dit door middel van het handicapsysteem. De Nederlandse Golf Federatie heeft het oude Golfvaardigheidsbewijs omgevormd naar het Handicap 54-bewijs.

Lees verder

Golf APK

Bent u al toe aan uw Golf APK?
Heeft u de afgelopen tijd nog golfles gehad, hopelijk naar volle tevredenheid. U geniet van het golf-spel en gaat regelmatig de baan in, alleen of met anderen. De laatste tijd merkt u regelmatig dat er wat kleine foutjes in uw spel geslopen zijn. Maar u komt er niet aan toe dit eens stevig aan te pakken op de Driving Range.

Lees verder

Verbeter uw baanstrategie

Moeite om uw hcp te spelen of te verlagen?
Leer met dit pakket hoe de golfbaan het best te spelen, optimaal rekening houdend met uw eigen vaardigheden, het baanontwerp en de overige externe omstandigheden zoals wind, etc.

Lees verder

Goed leren putten

Tijd besteden aan het oefenen van putten
Golf bestaat voor ongeveer 45% uit putten. Toch besteedt lang niet iedere golfer voldoende tijd aan het oefenen van putten. En dat terwijl op dit onderdeel echt het gezegde ‘oefening baart kunst’ van toepassing is. En beter leren putten levert je al snel een lagere golfhandicap op.

Lees verder

Fundamenten van een goede swing

Iedere golfswing is anders.
Dat is ook logisch want ieder mens heeft een andere lichaamsbouw. Dat wil echter niet zeggen dat niet iedereen een goede golfswing kan leren of verbeteren. De fundamenten van een goede swing zijn namelijk voor alle golfers gelijk.

Lees verder

Optimaliseren chip / pitch routine

Iedere afstand vraagt om een andere slag.
Zo ook bij een chip of pitch. Ook het onder controle houden van de bal met de juiste snelheid speelt hierbij een grote rol.

Lees verder

Omgaan met bunkerslagen

Veel mensen hebben moeite met bunkerslagen.
De meeste golfers liggen niet graag in de bunker en hebben moeite met bunkerslagen. In de bunker moet men namelijk een andere golfswing maken dan bij een natuurlijke golfswing. Daarnaast wordt de bunker nog te vaak als een hindernis gezien, in plaats van een uitdaging.

Lees verder

  Ik heb interesse in het pakket:

  Aanhef

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Woonplaats

  Leeftijd

  [recaptcha]